CÂTEVA CUVINTE

Despre mine

“Salut! Sunt Cristina fondatoarea brandului Kris Design Art, un inginer pasionat de artă și natură.

Cu o viziune unică și din dorința de a păstra autenticul, am transformat această pasiune într-o aventură creativă, creând bijuterii din plante naturale si fructe reale.

Fiecare piesă este o expresie a naturii în toată splendoarea sa, menită să inspire și să aducă un strop de natură în fiecare zi.

Bijuteriile mele din fructe și plante sunt mai mult decât simple accesorii, sunt o declarație de originalitate și unicitate.

Pornind de la ideea de a conserva frumusețea naturală a plantelor și fructelor, am creat piese care stârnesc emoție și admiratie în același timp.

Si pentru ca ador si lumea pietrelor semiprețioase printre care si perle, incerc combinații unice altfel decat ceea ce se regaseste pe piata prin crearea de bijuterii cu charmuri deosebite, cu o eleganța atemporală si sofisticata.

Pasiunea mea pentru artă a început cu pictura în școala de arte plastice și s-a extins apoi către domeniul decoratiunilor interioare.

Cu toate acestea, dragostea mea pentru bijuteriile din plante și fructe naturale a rămas prezentă și profundă.

Te invit să explorezi universul meu creativ pe Kris Design Art și să descoperi bucuria adusă de frumusețea naturii transpusă în bijuterii si de eleganta si unicitatea din lumea semipretioaselor! ✨🌿🍃

Urmareste-ma pe Instagram pentru creatii noi si aparitii la evenimentele unde ma poti vizita!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Cele mai bune oferte

Abonează-te la newsletter!

Vei fi printre primi care află de ofertele și reducerile noastre.