CÂTEVA CUVINTE

Despre mine

Numele meu este Cristina, sunt de profesie inginer si de la pasiunea pentru arta, din dorinta de a pastra naturalul, am ajuns sa creez bijuterii cu pietre semipretioase si plante naturale.

Prima pasiune a fost pictura, pasiune descoperita pe parcursul scolii de arte plastice, iar ulterior am descoperit domeniul decoratiunilor interioare.

Astfel am ajuns sa creez obiecte decorative din rasina epoxidica cu efecte 3D intr-o varietate larga de culori si forme, care inglobeaza flori naturale, pietre, pene sau alte materiale.

De asemenea creez ceasuri de perete pictate manual pe suport lemnos cu vopsele acrilice sau doar cu rasina epoxidica si pigmenti speciali.
Acestea au fost realizate pentru a crea un impact vizual deosebit nu doar sa arate scurgerea implacabila a timpului.
Tehnica de pictura utilizata, chiar daca este abstracta, a fost in asa fel aleasa incat sa aduca unicitate si personalitate fiecarei lucrari.

Bijuteriile reprezinta cel mai recent domeniu abordat, realizarea acestora pornind din dorinta de a pastra naturalul in forme si culori in doua subdomenii, bijuterii cu petale de plante naturale si bijuterii cu pietre semipretioase.

Bijuteriile cu pietre semipretioase de exemplu sidef sau perle de cultura, s-au materializat prin combinatii unice pentru a obtine mai multa stralucire, eleganta si stil.
Combinatiile agreate sunt cele in care se asorteaza pietrele semipretioase albe, negre, aurii sau argintii de tipul hematite, tourmaline, perle de cultura, jad sau piatra lunii, deoarece simplitatea este cheia oricărei adevărate eleganțe.

Colierele, bratarile sau inelele sunt gandite si create cu multa pasiune fiind prezentate pe paginile de Social Media si pe site-ul www.krisdesignart.ro
Asadar, va invit sa explorati o paleta larga de produse unice si sa alegeti ceea vi se potriveste.

Cele mai bune oferte

Abonează-te la newsletter!

Vei fi printre primi care află de ofertele și reducerile noastre.