Plata și Politica de Livrare

­­Plată și Politica de Livrare – KRIS DESIGN ART

A. MODALITĂȚI DE PLATĂ

1. CARD ONLINE

Această modalitate de plată constă în achitarea online, direct pe website-ul nostru, a sumei de bani aferentă comenzii plasate în baza proformei emise la momentul plasării comenzii.

2. RAMBURS LA LIVRARE

Se alege această modalitate de plată atunci când respectivul client își dorește achitarea produselor către curieri în momentul în care acesta/acestea îi sunt livrate acasă.

3. TRANSFER BANCAR (ORDIN DE PLATĂ)

Prin această modalitate de plată, Cumpărătorul transferă banii în contul S.C. KRIS DESIGN ART S.R.L. afișat prin intermediul unui ordin de plată și în baza facturii proforme.

B. POLITICA DE LIVRARE

1. CUM SE FACE LIVRAREA PRODUSELOR?

Livrarea produselor se va face prin curier rapid și va avea costul de livrare afișat în pagina de finalizare a comenzii.

În cazul în care comanda este livrată în afara ariei de acoperire a curierului, clientul va suporta cheltuielile extra de livrare (ex.: KM EXTRA, KG EXTRA).

2. CÂND VOR FI LIVRATE PRODUSELE?

Produsele vor fi livrate în funcție de modalitatea de plată aleasă, astfel:

  • dacă se optează pentru plata prin card online sau prin ordin de plată, produsele sunt livrate în 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea plății;
  • dacă se optează pentru plata în sistem ramburs, produsele sunt livrate odată cu efectuarea plății către curier;

3. CÂT DUREAZĂ?

Termenul de livrare pentru produsele vândute de KRIS DESIGN ART este de 1-3 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.

Cele mai bune oferte

Abonează-te la newsletter!

Vei fi printre primi care află de ofertele și reducerile noastre.