Afaceri de la zero. Cristina Gelegram nu mai rezona deloc cu jobul ei de zi cu zi atunci când a decis că vrea să facă o schimbare. 

Cristina Gelegram nu mai rezona deloc cu jobul ei de zi cu zi atunci când a decis că vrea să facă oschimbare. Îşi amintea însă cu plăcere de satisfacţiile din perioada în care frecventa şcoala de arteplastice, aşa că s-a gândit că acolo ar putea fi răspunsul. A început să se documenteze despre culorileacrilice, despre metodele de preparare a culorilor şi de creare a efectelor, apoi a dat drumulimaginaţiei în ceea ce avea să prindă forma unei afaceri.

Abia când a primit o propunere de colaborare din partea unei platforme de comerţ online, Cristina s-a gânditsă ia lucrurile şi mai mult în serios şi să dedice şi mai mult timp pentru a concretiza magazinul online cucreaţii artistice handmade, sub numele Kris Design Art. „Categoriile create în magazinul online au fost, înordinea apariţiei, tablouri pictate, obiecte decorative din răşină şi bijuterii handmade, ultima fiind cea maiimportantă şi profitabilă”, povesteşte Cristina Gelegram. Bijuteriile handmade pe care le-a creat le-a împărţitîn două subcategorii – cu pietre semipreţioase şi din plante naturale deshidratate.

Totul este produs într-un atelier amenajat la ea acasă, în Corbeanca, judeţul Ilfov, un spaţiu de altfelinsuficient, dar optimizat deocamdată astfel încât să poată crea bijuterii, să poată turna răşini sau picta. „Momentan, nu am angajaţi. Nu sunt la primul business,cel început acum 20 de ani a fost în domeniul vânzărilor, mai exact retail de materiale de contrucţii. Trebuie să recunosc însă că actualul business nu a fost tratatiniţial ca o afacere, ci ca o dorinţă de a crea lucruri frumoase, în anumite momente de inspiraţie, cu o mică poveste în spatele fiecărei creaţii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai bune oferte

Abonează-te la newsletter!

Vei fi printre primi care află de ofertele și reducerile noastre.