TIPS & TRICKS DESPRE RASINA EPOXIDICA FOLOSITA IN OBIECTE DECORATIVE

Rasina este transparenta dar se pot folosi coloranti speciali pentru a obtine culoarea dorita sau se pot ingloba in turnare anumite materiale cum ar fi, pietre, plante, foita, fulgi speciali, etc astfel creandu-se anumite lucrari spectaculoase.

Creatiile realizate pot fi scoase din matrite in 24 de ore si stratul de turnare poate fi diferit in functie de tipul rasinii din aceasta categorie, cu pana la 2 cm ( B20), sau pana la 5 cm strat turnat ( B50).

Tips & tricks

  1. Conditiile climatice din timpul aplicarii si timpul uscarii sunt obligatorii, undeva la 20-22 °C.  temperatura in incapere, iar umiditatea trebuie sa fie peste 35°C.
  2. Daca nu folosesti toata cantitatea de rasina, pastreaz-o in ambalajul original si depoziteaz-o intr-un loc uscat, la o temperatura cuprinsa intre +18°C si +25°C. 
  3. Respecta intotdeauna indicatiile producatorului si masoara cu un cantar in mod exact proportiile de rasina si intaritor.
  4. Amesteca incet timp de aproximativ 5 minute si las-o sa se odihneasca timp de 10 min dupa amestecare inainte de a o folosi.
  5. Alege tipul de rasina epoxidica potrivit proiectului tau – daca ai un proiect ce necesita turnare in strat gros, opteaza pentru rasina epoxidica pentru turnare. Daca iti doresti sa realizezi rapid bijuterii, alege o rasina cu uscare rapida sau UV. 
  6. Nu te apuca de lucru fara a fi protejat cu masca speciala si manusi

Sper ca v-au fost de folos aceste informatii scurte si la obiect si va astept pe blogul meu pentru alte articole pe care sper ca vi se par interesante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai bune oferte

Abonează-te la newsletter!

Vei fi printre primi care află de ofertele și reducerile noastre.